Bliv en del af FRBDAGE - byens fest

I weekenden den 8. – 10. juni folder Frederiksberg sig igen ud og viser sig fra sin bedste side, når kultur- forenings- og erhvervsliv smelter sammen til dette års FRBDAGE – byens fest. 

Vi er i fuld sving med at samle brikkerne i det store FRBDAGE puslespil. Har du lyst til at være med – så vil vi meget gerne høre fra dig!

Årets tema er ”Frederiksberg i bevægelse”. Sammen med dig vil vi gerne inspirere og motivere endnu flere frederiksbergborgere til at bevæge sig. Men temaet kan også forstås som bevægelse i betydningen at flytte sig fra et sted til et andet. Om du er iværksætter, forretningsdrivende, organisation eller noget helt fjerde, så har du en unik mulighed for at bidrage til festlighederne og den særlige Frederiksbergstemning med dine idéer og aktiviteter.

Du kan deltage som arrangør, som sponsor eller du kan stille faciliteter til rådighed. Vi hjælper gerne med sparring, udvikling af idéer og kontaktformidling overfor relevante samarbejdspartnere.

Som aktiv arrangør bliver du en del af noget større. Du møder både nye og gamle kunder eller medlemmer på andre præmisser eller i uvante rammer og dine aktiviteter vil blive markedsført på FRBDAGES platforme. Du kan læse om vilkår og deadlines i vores guide til arrangører her: http://frbdage.frederiksberg.dk/guide-til-arrangoer.   
 
Du kan tilmelde dig ved at klikke her. Du kan også følge os på www.facebook.com/frbdage.

Vi glæder os til at høre fra dig.