High lights

Fredag d. 10. maj: FRB-EATS, kunst og musik

Fredag åbner FRBDAGE med et levende kunstværksted og fællesspisningerne FRB-EATS rundt i byen. Musikfestivalen START! Frederiksberg vender tilbage og fylder KU.BE med musik fra mere end 50 dugfriske bands både fredag og lørdag. I den anden ende af den musikalske skala kan du opleve koncert med Music Confusious på Frederiksberg Station, og Water & Wellness ved Flintholm og Børnemuseet byder på gode tilbud i dagens anledning. 

Læs mere om FRB-EATS og køb billet til din favorit-fællesspisning her

Lørdag d. 11. maj: Gadeaktiviteter, musik og gode tilbud

Lørdag lukker de største handelsstrøg for gennemkørende trafik, så butikker og foreningsliv kan rykke ud og fylde gaderne med kultur, musik, idræt, loppestande og spændende tilbud. Det er dagen, hvor du kan opleve opera på kanalerne i Frederiksberg Have, grillarrangement og koncert i Betty Nansen Teatret, meditation på Vodroffsvej, grill og øl på Café Godthåb og vejfest og loppemarked på Thurøvej. START-festivalen fortsætter i KU.BE og kunstnerlauget svinger igen penslerne i Alhambras Have. Ved Den Gule Villa vil der være jazz og opera, mens Water & Wellness ved Flintholm byder på masser af børneaktiviteter.

På byens veje står Frederiksberg Erhverv bag de hyggelige aktiviteter og gode tilbud. Hver gade har sit tema. De veje der lukkes af for gennemkørende trafik er: H.C. Ørsteds Vej nr. 38-50, Værnedamsvej nr. 1-17, Peter Bangs Vej nr. 61-107, og Henrik Steffens Vej nr. 1-3.

Læs mere om H.C. Ørsteds Vej her

Læs mere om Peter Bangs Vej her

Læs mere om Henrik Steffens Vej her

Læs mere om Værnedamsvej her

Søndag d. 12. maj: Familiedag, FRB-WALKS og FRB-RUNS

Søndag er lig med Familiedag i Lindevangsparken. Fra scenen vil der være musik, mens de mange stande i parken blandt andet tilbyder cirkus, kampsport, kreative workshops, sejlads, gymnastik, teater, børneloppeboder og meget andet.

Ved Sløjfen holder Store Cykeldag cykelorienteringsløb med fokus på sundhed og motion. Familier kan deltage i FRB-RUNS, og løbe 5 eller 10 km. fra parken og ud i Frederiksbergs gader, ligesom der vil være et børneløb på 500 m, som afholdes inde i parken. Læs om Familiedagen her

Med FRB-WALKS kan du sammen med andre opleve Frederiksberg på nye måder, få anekdoter og sjove historier. Se mere om FRB-WALKS her. og FRB-RUNS her

Se programpunkter og søg på dagene her: http://frbdage.frederiksberg.dk/events/kultunaut