Tre dage med forskellige profiler

Tags:

FRBDAGE skal samle byen og vise Frederiksbergs mange kvaliteter, den særlige stemning og mangfoldigheden frem.

I Sekretariatet ønsker vi, at skabe en ramme der gør det muligt for byens kultur-, forenings- og forretningsliv at gå sammen og præsentere Frederiksbergs mange muligheder. Vi ønsker selvfølgelig fortsat, at høre om jeres skønne og vilde idéer.

Men for at gøre det lettere for alle, skærper vi profilen på de tre dage. Det gør vi ved, at støtte op om og bygge videre på de gode og kreative aktiviteter, der allerede er opbygget ude hos jer, men har du en idé til noget, der ikke passer ind, så kontakt os gerne i sekretariatet.

Fredag den 10. maj

Fællesspisninger: Fredag den 10. maj er startskuddet til FRBDAGE. Her vil vi bygge videre på den tradition, der begyndte allerede sidste år. 3-5 specifikke arrangører, som har lyst til, at være vært for en lokal Fællesspisning melder ind til sekretariatet. Det er værterne, der ud fra deres lokalkendskab beslutter det endelige madkoncept for netop deres arrangement. Fællesspisningen skal følges op af en aktivitet eller anden form for underholdning, som ligeledes er besluttet ud fra et lokalt kendskab. Fælles for arrangementerne er, at de i udgangspunktet foregår udendørs, men i øvrigt har egen identitet og et lokalt kulturelt indslag.

Lørdag den 11. maj

Lokale gadefester: Lørdag den 11. maj, vil vi igen lukke udvalgte handelsstrøg og lave lokale vejfester med loppestader, gadehandel, foreningsaktiviteter og musikalsk underholdning. De enkelte veje har lokale tovholdere, der professionelt styrer aktiviteterne for deres lokale vej. Det er også denne dag, vi gør plads til en masse andre sjove og kreative indfald.

Søndag den 12. maj

Familiedagen i Lindevangsparken samler børnefamilier i flere generationer. Her kan de besøgende opleve, hvad kommunens foreninger, virksomheder og organisationer har af gode aktiviteter. Vi afholder også børneloppemarked denne dag.

FRBWALKS: er et tiltag, som ligeledes bygger videre på en eksisterende tradition. Her vil borgere og byens gæster få mulighed for at lade sig guide rundt, på forskellige ruter på Frederiksberg. Det er eksperter der vil vise rundt, og hver tur giver rig mulighed for, at dykke ned og fordybe sig et specifikt emne.

Også er der selvfølgelig alt det I selv finder på, som vi også gerne hører om.   :-)

Arrangør: Har du fået lyst til at byde ind som arrangør, enten i nogle af de ovenstående emner, eller noget helt andet, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte sekretariatet her.