Vi deltager som arrangør fordi ......

...... Sekretariatet har spurgt forskellige arrangører, hvorfor de vælger at deltage i FRBDAGE:  

Musikforeningen "START" deltager, fordi vi gerne vil bidrage til byens fest, og fordi det er en helt fantastisk mulighed for at få byens mange musikere ud af øvelokalet og møde et publikum. Det er desuden en unik mulighed for byens borgere for at opleve ny dansk musik" siger Peter Møller, formand i Musikforeningen START Frederiksberg.

”Vi deltager i FRBDAGE for det hyggelige og for det lokale nærmiljø”, fortæller Terja Wiberg Kruuse, da vi spørger hende i blomsterbutikken Vilh. Hansens eftf. på H.C. Ørstedsvej, som i efteråret 2018 kunne fejre 125 års jubilæum.

”Forlystelseslivet på Frederiksberg har altid været berømt - og måske også berygtet!” siger Rikke Rottensten, museumsinspektør på Alhambra - museet for humor og satire. ”Alhambra er museum  for den populære scenekunst, som Frederiksberg er kendt for, men vi engagerer os også aktivt i det nutidige  teater- og kulturliv, der lever og gror hver dag omkring os her i Allégade, og FRBDAGE er netop en fin og festlig mulighed for at lave noget større og mere festligt sammen.”

Læs om FRBDAGE og se, hvordan du tilmelder dig på vores hjemmeside:www.frbdage.frederiksberg.dk. Du kan også følge os på www.facebook.com/frbdage