Vil du være arrangør til FRBDAGE?

Invitation – bliv en del af FRBDAGE d. 10.-12. maj 2019

FRBDAGE samler byen og viser Frederiksbergs mange kvaliteter, den særlige stemning og mangfoldigheden frem. Det er byens fest, hvor kunstnere, foreninger, forretningsdrivende og kulturinstitutioner viser, hvad de har at byde på og rykker ud på gader, i parker og på pladser eller åbner deres huse op.

Vi håber, at I også har lyst til at være med. Dagene har lidt forskelligt fokus og I kan vælge at deltage én eller flere dage. 

Fredag den 10. maj - startskuddet til FRBDAGE

Som arrangør er der mulighed for at byde ind med aktiviteter f.eks. musik, bevægelse og performance på byens pladser eller i parkerne eller i jeres egne huse.

Lørdag den 11. maj - lokale vejfester

Lørdag lukker vi for gennemkørende trafik på udvalgte handelsstrøg og laver lokale vejfester med loppestader, gadehandel, foreningsaktiviteter og musikalsk underholdning. Butikker og foreninger kan denne dag møde nye kunder og medlemmer på andre præmisser. I kan som arrangør ønske en bestemt lokalitet, men vi forbeholder os ret til at anvise den vej, vi synes er oplagt til jeres aktivitet.

Søndag den 12. maj – Familiedagen

I Lindevangsparken samles børnefamilier i flere generationer. De besøgende oplever, hvad foreninger, virksomheder og organisationer tilbyder af aktiviteter for børn. Der vil være musik og underholdning fra scenen og et stort børneloppemarked, der tiltrækker mange mennesker. Hvis I gerne vil deltage med en aktivitet til Familiedagen, så tilmeld jer denne dag. 

Vil I gerne vide mere og tilmelde jer, så klik her for komme til FRBDAGEs hjemmeside. Her får I et overblik over alt det, som er godt at vide som arrangør. I skal klikke på fanen Tilmelding. Der er deadline for tilmelding d. 14. marts 2019. 

Spørgsmål kan rettes til projektleder Hassel Louise Löfstedt på halo02@frederiksberg.dk eller tlf. 2898 0133.

Print venlig invitation.