Arrangør

Vil du være arrangør? 

FRBDAGE samler byen og viser Frederiksbergs mange kvaliteter, den særlige stemning og mangfoldigheden frem. Det er byens fest, hvor kunstnere, foreninger, forretningsdrivende og kulturinstitutioner viser, hvad de har at byde på og rykker ud på gader, i parker og på pladser eller åbner deres huse op. Vi håber, at I også har lyst til at være med. Dagene har lidt forskelligt fokus og I kan vælge at deltage én eller flere dage. 

Fredag den 12. juni - startskuddet til FRBDAGE og FRB-EATS 
Som arrangør er der mulighed for at byde ind med aktiviteter f.eks. musik, bevægelse og performance på byens pladser eller i parkerne eller i jeres egne huse. FRB-EATS er fællesspisninger, som du, i samarbejde med sekretariatet, kan være med til at arrangere i lokalområdet. Det er arrangør der bestemmer temaet for aftenmåltidet, men fælles for alle EATS er, at de ledsages af et kulturelt indslag.     

Lørdag den 13. juni - lokale vejfester 
Lørdag lukker vi for gennemkørende trafik på udvalgte handelsstrøg og laver lokale vejfester med loppestader, gadehandel, foreningsaktiviteter og musikalsk underholdning. Butikker og foreninger kan denne dag møde nye kunder og medlemmer på andre præmisser. I kan som arrangør ønske en bestemt lokalitet, men vi forbeholder os ret til at anvise den vej, vi synes er oplagt til jeres aktivitet.

Søndag den 14. juni – Familiedag og FRB-WALKS 
I Lindevangsparken samles børnefamilier i flere generationer. De besøgende oplever, hvad foreninger, virksomheder og organisationer tilbyder af aktiviteter for børn. Der vil være musik og underholdning fra scenen og et stort børneloppemarked, der tiltrækker mange mennesker. Hvis I gerne vil deltage med en aktivitet til Familiedagen, så tilmeld jer denne dag. FRB-WALKS er guidede gåture med forskellige temaer. Har du en idé til en walk i et bestemt område, eller ved du noget særligt om et bestemt tema, som du gerne vil dele med andre, så hører vi gerne fra dig. I 2018 blev der udbudt 7 forskellige ruter, med hver sit tema. 
 

Som arrangør, er der nogle vigtige deadlines, som det er godt at kende til. 

Tilmelding åbner 1. december 2019.

 • xx. (primo) januar 2020 er der deadline for at søge om midler via Kultur og Fritidsudvalgets puljemidler. Læs mere her: Link   
 • 16. april 2020 er der deadline for tilmelding til dagene. Tilmelding (følger) skal ske via dette link.
 • 15. maj 2020 deadline for beskrivelse af aktiviteter for kultunaut til digital markedsføring. Benyt dette link: http://www.kultunaut.dk/perl/arradd/type-frederiksberg så kommer dit arrangement direkte på hjemmesiden

Som arrangør kan du også tilmelde dig vores arrangørgruppe på her via facebook: FRBDAGE arrangørgruppe. Her holder vi alle arrangører opdateret løbende. 

Tilladelser og opmærksomhedspunkter

Flytter du dine FRBDAGE-aktiviteter ud i byrummet, kræver det somme tider Frederiksberg Kommunes og evt. andre instansers tilladelse. Vi anbefaler derfor, at du orienterer dig i Frederiksberg Kommunes arrangørguide, som du kan finde link til her: https://www.frederiksberg.dk/afhold-arrangement 

Guiden giver overblik over: 

 • Hvilke myndigheder der skal godkende netop dit arrangement  
 • Muligheder og regler for adgang til vand, strøm og toiletter 
 • Naboorientering
 • Vejlukninger og anden indgriben i færdslen 
 • Renhold og håndtering af affald 
 • Tilladelser til scene, pavilloner og andre midlertidige konstruktioner
 • Tilladelser ift. musik og lyd 
 • Muligheder for at søge økonomisk tilskud og hjælp til frivillige hænder

Hvis dine aktiviteter er en del af en større vejlukning, vil tilladelserne blive håndteret fra centralt hold. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet: 

Hassel Löfstedt på e-mail: halo02@frederiksberg.dk, eller tlf.: 2898 0133.

PR materiale

Du kan frit hente billeder fra FRBDAGE 2019 til dit eget PR materiale. Klik og vælg dine favoritter og hent dem ned til din egen PC. Du kan også finde vores logopakker og vimpler til download længere nede på sitet. 

Det vil også være en fordel, hvis du skriver følgende afsluttende tagline på alt PR materiale: #FRBDAGE2020.

Rigtig god fornøjelse.