Gå til hovedindhold

Om FRBDAGE

FRBDAGE og holdet bag.

Indhold

  FRBDAGE er 2 festlige dage, der samler byen og viser Frederiksbergs kvaliteter, den særlige stemning og mangfoldigheden frem. Det er hele byens fest, hvor kunstnere, foreninger, forretningsdrivende og kulturinstitutioner viser, hvad de har at byde på og rykker ud på gader, i parker og på pladser eller åbner deres huse op.

  Mission
  FRBDAGE skaber en ramme om en bred vifte af oplevelser for byens borgere, hvor kultur-, forenings- og forretningsliv går sammen om at præsentere Frederiksbergs mange muligheder.

  Vision
  Vi ønsker, at FRBDAGE skal samle byen og vise Frederiksbergs utallige kvaliteter, den særlige stemning og mangfoldigheden frem.

  Værdier
  FRBDAGE bygger på kvalitet og traditioner og tilføjer andre dimensioner med plads til nyfortolkning og kreativitet.

  FRBDAGE hed i begyndelsen Frederiksberg Byfest og blev arrangeret af Frederiksberg Handelsforening første gang i 1994. Senere skiftede arrangementet navn til Frederiksberg Høstfest. I 2000 bliver det til Frederiksbergdage og arrangeredes i et samarbejde mellem Frederiksberg Erhverv, lokale foreninger og Kulturdirektoratet.

  I forbindelse med endnu et navneskift, til det nuværende FRBDAGE, blev arrangementet flyttet til før sommerferien. Her ligger de forsat i maj eller juni måned. Alle borgere, handlende, foreninger og kulturaktører kan byde ind med idéer til aktiviteter.

  FRBDAGE er en sammenslutning af kulturskabere, institutioner og virksomheder. Netværket er sammensat bredt blandt byens aktører, justeres løbende og ser i øjeblikket således ud:

  Biblioteket Frederiksberg
  Frederiksberg Forsyning
  Frederiksberg Idræts Union
  Frederiksberg Centret
  Frederiksberg Erhverv
  Frederiksberg Lydbrøndelaug
  Frederiksberg Museerne
  Frederiksberg Provsti
  KU.BE
  Kultur & Fritid, Frederiksberg Kommune
  Medborgercentret Nordens Plads
  Frederiksberg Musik og kulturskole
  Teatret Riddersalen
  Start! Frb - Musikøveforening
  Frederiksberg Stadsarkiv
  DGI fodbold
  Frederiksberg Forenede Boligselskaber
  FRBDAGE på Thurøvej