Gå til hovedindhold

Gadefester

Lørdag den 1. juni forvandles flere af byens veje og pladser til markeder fulde af mad, musik, boder og underholdning. Gå på opdagelse og nyd feststemningen de forskellige steder i byen.

29. maj 2024

Indhold

  Aksel Møllers Plads kl. 10-15
  De lokale butikker og ildsjæle omdanner pladsen til en hyggelig markedsplads for både store og små med bøger, bobler, børnetøj, sjove gaveartikler, grill og fadøl samt borde, bænke og musik.
  Musikken fortsætter i Metronomen til kl. 18
  Se programmet her

  H. C. Ørsteds Vej kl. 10-17
  Tag med på en spændende rejse langs H. C. Ørsteds Vej - begynd ved Danasvej og udforsk et væld af tilbud og aktiviteter, indtil du når Rosenørns Allé. Undervejs kan du gå på skattejagt blandt loppestandene, forkæle dine smagsløg med en forfriskende øl og mad eller deltage i hyggelig snobrødsbagning med FDF.
  Se programmet her

  Værnedamsvej og Tullinsgade kl. 10-22
  Traditionen tro kan du under FRBdage komme og nyde stemningen af Paris på Værnedamsvej og Tullinsgade. Mærk det pulsende liv og gå på opdagelse i mad, vin, kunst og design. 
  Der er også på underholdning i løbet af dagen for både børn og voksne.
  Se programmet her

  Thurøvej kl. 10-22
  Thurøvej fejrer 10års jubilæumsfest med tale af borgmester Michael Vindfeldt kl.13.00 - selvfølgelig med lidt champagne og kage. Der er også loppeboder, gang i gaden og koncerter foran Bartof Café. 

  Stalden på Godthåbsvej kl. 11-18
  Uanset om du er til rolige aktiviteter eller oplevelser med mere lyd på, kan du finde det i Stalden under FRBdage. Den historiske staldbygning, som går helt tilbage til 1850, danner nemlig kulissen for et hyggeligt sommermarked, hvor musik, loppestande, madoplevelser og en masse kreative hands-on workshops kommer til at fylde gårdspladsen. 
  Se programmet her