Gå til hovedindhold

Tilmeldingen til FRBDAGE er nu åben

Der er nu åbent op for tilmelding til FRBDAGE. Har du spørgsmål eller brug for at vende noget, så ring gerne til os.

06. feb. 2024

Indhold

  FRBdage 2024 – vil du være med? 

  Til årets FRBDAGE fredag den 31. maj og lørdag den 1. juni forvandles Frederiksberg til en stor fælles fest og vi håber, at du vil være med! 

  Har du et værksted i baglokalet, en hemmelig samling, som du vil vise i anledning af FRBDAGE; et særligt FRBDAGE tilbud eller en præmie, du vil stille på højkant i en konkurrence, en særlig mad-, musik, kultur- eller kreativ oplevelse, som du vil give dine kunder eller dit publikum?

  Eller har du en anden idé til en aktivitet, så skriv til FRBDAGE sekretariatet på hede01@frederiksberg.dk , eller tilmeld dig som arrangør her.

  Du vælger selv, om du vil deltage fredag eller lørdag – eller begge dage. Tilmeldingen er åben nu og frem til 19. april. 

  Du kan også blive en del af aktørnetværket, der planlægger indhold og udvikler samarbejder til FRBDAGE – skriv til Heidi Denning på hede01@frederiksberg.dk, hvis du vil være med.  

  FRBDAGE er hele byens fest, hvor kunstnere, foreninger, forretningsdrivende og kulturinstitutioner viser, hvad de har at byde på og rykker ud med aktiviteter på gader, i parker og på pladser eller åbner op for særlige oplevelser og tilbud inden for.  

  Se mere om FRBDAGE 2024 her og vær med til at skabe festen!